Att ställa om istället för att ställa in

10 kulturentreprenörer reagerar kreativt i krisen.

Mindpark är ett av de företag som ansökt om och fått utdelning från Näringslivsfonden corona. Deras projekt syftar till att lyfta kreativa lösningar för att skaparkraft och verksamheter ska överleva coronakrisen. De kommer att genomföra intervjuer med kulturentreprenörer som i flera fall lyckats skapa något nytt och lovande i spåren av covid-19. I olika filmer kommer näringslivet kunna inspireras till nya tankesätt.

I första filmen möter vi Albin Ganovic, den första av 10 entreprenörer från den kreativa industrin som delar sina reflektioner och sin hantering av den pågående krisen. Ge dig själv tre minuter att bli inspirerad och lyssna på historien av någon från den del av den kreativa sektorn som verkligen har fått ställa om istället för att ställa in.

Mindpark. En film av Caroline Troedsson, avslutande klipp: Vivien Yue

I Näringslivsfonden corona finns medlen som kan göra tankar till verklighet och bidra till att fler företag och organisationer klarar sig till andra sidan covid-19. Fonden startades av Helsingborgs stad för att främja initiativ och innovationer som gör nytta för det lokala näringslivet i tuffa tider. Handelsföreningen i Helsingborg har gått in med ytterligare medel. Du kan få coachning och bidrag på upp till 50 000 kronor.

Ansök här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *