Hon blir först att få pengar från Näringslivsfonden corona

Parul Ghosh fick en idé som skulle kunna hjälpa lokala företag i tuffa tider!

Parul Ghosh. Foto: Axel Victorin, Helsingborgs stad.

Nu är hon den första som får pengar från den nystartade Näringslivsfonden corona, som ingår i den lika nystartade plattformen Action Helsingborg. Fonden har just fått ett tillskott med ytterligare 100.000 kronor, som Handelsföreningen i Helsingborg gått in med.

– Jag är överväldigad över att jag fick finansiering. Jag är en invånare som vill göra något för staden, staden litar på mig i min satsning. Det slår mig att det är väldigt svenskt, förtroendet för människorna. Om du har en idé, testa den! säger Parul Ghosh.

Parul utvecklar ett digitalt torg med erbjudanden, där företag länkas samman med invånare i coronatider. Torget ska samla de olika initiativ som görs lokalt, så att det blir lättare både för den som behöver stöttning och den som vill stötta. Näringslivsfonden corona bidrar med 30 000 kronor, och torget ska integreras med den digitala mötesplatsen Action Helsingborg.

Näringslivsfonden corona, som stöttar människor som har idéer som kan komma det lokala näringslivet till gagn, är ett av flera ben som plattformen Action Helsingborg! vilar på. Sajten är under ständig utveckling och budskapet är:

Alla kan göra något. Action, helsingborgare!

Läs hela pressreleasen här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *