Låt Home Furnishing Nordic hjälpa

Action Helsingborg bygger på engagemang. På att företag och invånare vill hjälpa varandra. För att det kommer en tid efter corona. Det lokala är viktigare än någonsin, här kan det få nödvändig livskraft.

Home Furnishing Nordic är ett av de företag som har hört av sig och vill hjälpa till. De presenterar sig som regionens största e-handelsbolag och säljer möbler och inredning online genom deras webbutiker Trademax.se, Chilli.se och Furniturebox.se. Nu vill de ställa sig i raden av företag som har möjlighet att hjälpa andra organisationer och föreningar i Helsingborg. De vet bara inte riktigt hur, så de behöver din hjälp!

Så plocka fram dina allra bästa idéer, och tveka inte att höra av dig om din förening eller organisationen du jobbar för behöver kraft från annat håll.

”Home Furnishing Nordic vill hjälpa till med någon form av sponsring och letar efter föreningar och organisationer som har en aktiv hemsida, blogg eller social plattform. Målet med sponsring är i första hand att hjälpa föreningen eller organisationen. I andra hand vill Home Furnishing Nordic delta i evenemang och aktiviteter där det finns ett engagemang hos den sponsrade parten att synliggöra ett eller flera av våra varumärken på ett positivt sätt på nätet. Alla tänkbara kreativa upplägg är välkomnas.”

Kanske behöver du och dina anställda kontorsmöbler? Eller den lilla föreningen som behöver sponsring av material och utrustning. Som exempel kan nämnas att Trademax sponsrade 50 matlådor som Helsingborgs IF kunde ge till vårdpersonalen på Helsingborgs sjukhus. Trademax vill göra fler liknande initiativ. Har du några idéer och förslag? Eller sitter du själv och behöver sponsring? Tveka inte att höra av dig till Peder Alstermark via email: peder.alstermark@trademax.se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *